Termeni si conditii

Bun venit la site-ul de prezentare al Cabinetului de Avocatură Vlad Zamfirescu (denumit în continuare „Site-ul”). Accesul și utilizarea Site-ului sunt guvernate de termenii și condițiile descrise mai jos. Prin accesarea sau utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Vă recomandăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție înainte de a utiliza Site-ul.

  1. Proprietatea intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului (inclusiv, fără a se limita la texte, grafică, imagini și orice alt material) aparțin Cabinetului de Avocatură Vlad Zamfirescu sau, după caz, titularilor acestor drepturi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor, mărci comerciale și alte legi aplicabile în domeniul proprietății intelectuale.
  2. Utilizarea Site-ului: Utilizarea Site-ului este permisă numai în scopuri personale sau de informare. Orice utilizare comercială a Site-ului este interzisă, cu excepția cazului în care ați obținut acordul scris al Cabinetului de Avocatură Vlad Zamfirescu . Utilizarea Site-ului într-un mod care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale Cabinetului de Avocatură Vlad Zamfirescu sau ale terților este interzisă.
  3. Informații și servicii oferite Site-ul are un scop pur informativ și nu reprezintă o ofertă de servicii juridice. Cabinetul de Avocatură [NUMELE CABINETULUI] nu oferă niciun fel de garanții cu privire la informațiile disponibile pe Site sau cu privire la orice servicii oferite prin intermediul Site-ului. Cabinetul de Avocatură [NUMELE CABINETULUI] nu își asumă responsabilitatea pentru erorile sau omisiunile din informațiile disponibile pe Site sau pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor sau serviciilor oferite prin intermediul Site-ului.
  4. Limitarea răspunderii: În măsura permisă de lege, Cabinetul de Avocatură și afiliații săi nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau daună, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale, cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Site-ului sau a informațiilor și serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
  5. Legislație aplicabilă și jurisdicție: Utilizarea Site-ului se supune legilor României. Orice litigiu care ar putea apărea între utilizator și Cabinetul de Avocatură în legătură cu Site-ul se va soluționa pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi soluționat de instanțele judecătorești competente din România.
  6. Modificări ale termenilor și condițiilor: Cabinetul de Avocatură își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a Site-ului după astfel de modificări va constitui acceptarea acestora.
  7. Politica de confidențialitate: Informațiile cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate a Cabinetului de Avocatură. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate înainte de a furniza orice informație cu caracter personal prin intermediul Site-ului.
  8. Vă mulțumim pentru utilizarea Site-ului nostru. Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@lawsociety.ro